Hirdetés

Idén Ryan Reynolds és Will Ferrell szállítják a karácsonyi hangulatot

|

A Karácsonyi éneket sajátosan adaptáló zenés vígjáték a mozikba és streamingre is jön.

Hirdetés

Elkerülhetetlen, hogy a filmesek minden karácsonykor újabb tartalmakkal próbáljanak meg kicsikarni némi pénzt az ünnepi hangulatba kerülő nézőktől, nem kivétel ez alól az idei év végi időszak sem. Az újdonságok sorát Ryan Reynolds és Will Ferrell közös projektje is erősíti, amely egészen sajátos módon igyekszik feldolgozni Charles Dickens nagybecsű művét, a Karácsonyi éneket. 

Persze a két komikus a tőlük megszokott módon a feje tetejére állítják az alapkoncepciót, és ezúttal a jelen karácsony szellemét (Ferrell) láthatjuk, amint az éves feladata részeként megpróbál jó útra terelni egy eltévedt lelket (Reynolds). Csakhogy próbálkozása nem várt fordulatot vesz, és a férfi készteti arra a szellemet, hogy nézzen szembe a saját múltjával.

Hirdetés

A  Sean Anders és John Morris (Förtelmes főnökök 2, Megjött apuci, Instant család) által rendezett zenés vígjáték a mozikban debütál majd november 11-én, azt követően pedig az Apple TV+-ra is felkerül, várhatóan november 18-tól kezdődően. Az alább látható első trailer betekintést enged abba, hogy a Spirited (aminek a magyar címe várhatóan az A karácsony szellemében lesz) milyen hangulatot és látványvilágot ígér az ünnepet várók számára: 

A film egyébként teljesen új dalok is felcsendülnek majd, amelyeket az Oscar-díjas Benj Pasek és Justin Paul (Kaliforniai álom) kettőse írt, valamint Chloe Arnold (Michael Jackson: Az örökkévalóság nyomában, The Late Late Show with James Corden) koreografált rá mozdulatsort.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)