Hirdetés

Igazi sztárgárdát rántott össze a Netflix erre a filmre

|

Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Sebastian Stan és Jason Clarke egy filmben? Nem tiltakozunk.

Hirdetés

Donald Ray Pollock The Devil All The Time című könyvéből faragott filmet Paulo és Antonio Campos (Az igazi Simon, A tettes, Christine), utóbbi pedig a rendezést is magára vállalta. A magyarul Mindig az ördöggel címre hallgató pszichológiai thriller a Netflix megrendeléséből készült és hamarosan meg is érkezik a streaming szolgáltató kínálatába. 

Hirdetés

A film szinopszisa szerint egy csapat sötét és bizarr karakter életét követhetjük figyelemmel a második világháborútól egészen a hatvanas évekig, a történetszálak pedig a Tom Holland által megformált Arvin Russellnél futnak össze.

A magyar feliratos előzetes vérfagyasztó pillanatokat ígér, Holland pedig végre levedleni látszik magáról a barátságos és közkedvelt skatulyát:

Rajta kívül olyan színészeket láthatunk még a további szerepekben, mint Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Sebastian Stan, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Haley Bennett és Riley Keough. A Mindig az ördöggel szeptember 16-án debütál a Netflixen. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)