Hirdetés

Henry Cavill bajsza miatt fő most a Warner Bros. producereinek feje

|

A Zack Snydert váltó Joss Whedon több heti pótforgatást rendelt el az Igazság Ligája filmhez, amely a színészek többségének nem jelentett gondot, azonban a Warner aktuális Supermanje, Henry Cavill időközben már más projektbe kezdett. Ez pedig fájni fog anyagilag.

Hirdetés

Bevett szokás a filmeknél, hogy a stáb visszatér kisebb-hosszabb időintervallumra az utóforgatások érdekében, azonban az Igazság Ligája esete egészen más. Azzal kezdődött az egész, hogy Zack Snyder lánya halála miatt képtelen volt befejezni a munkálatokat és helyét Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője vette át, aki a Batgirlt vezényelheti le a DC-nek. Ő végzi el az utolsó simításokat, beleértve a pótforgatásokat is. Csakhogy Whedon nem kevés időt, körülbelül két hónapnyi plusz munkát igényelt, amely a legtöbb színésznek nem okozott gondot, de Superman megformálójának igen.

Hirdetés

Henry Cavill ugyanis időközben már elkezdte forgatni a Mission: Impossible hatodik részét a Paramount számára, amelynek érdekében kackiás bajuszt növesztett. És pont emiatt van gondban a Warner Bros., ugyanis a rivális kiadó megtiltotta Cavillnek, hogy levágassa az arcszőrzetét az Igazság Ligája miatt. Éppen ezért a Warner utómunkálatokat végző szakembereire nem kisebb feladat vár majd, minthogy CGI használatával később digitálisan eltávolítsák azt a rakoncátlan bajuszt a felvételekről, amely nem kevés pluszkiadást jelent majd a vállalatnak (hogy pontosan mennyit, azt egyelőre nem tudni). Christopher McQuarrie, a következő Mission: Impossible rendezője mellesleg Twitteren utalt rá, hogy miért nem használhatnak műbajuszt: 

Tehát valószínűleg Henry Cavill olyan kemény akciójelenetekben vesz részt (nem kizárt, hogy víz alatt vagy épp a levegőben zuhanva), amelyek miatt rizikós lenne a trükközés. Így tulajdonképpen Cavillé minden idők legdrágább bajusza, ahogyan arra az alábbi rajongói Batman Superman ellen trailer is rávilágít: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)