Hirdetés

Igen, AZÉRT hívták Dwayne-nek a Thor: Szerelem és mennydörgés egyik szereplőjét

|

Ha esetleg bárkiben kétségek lettek volna a Szerelem és mennydörgés zárópillanatai kapcsán, Taika Waititi maga fogja eloszlatni a kételyeket.

Hirdetés

Nagyon apró spoilerekről fogunk beszélni, de aki a filmek trailereit is kerülni szokta, az most jobban teszi, ha odébb áll, míg nem nézte meg a Marvel Filmes Univerzum legújabb filmjét.

Aki még ezután is maradt, az biztosan emlékszik a Thor: Szerelem és mennydörgés végére, ahol Korg és Dwayne a jövőjüket tervezték.

A poénos jelenetben láthatjuk, ahogy Korg épp fogja egy nagyon hasonló kronai kezét. Ez azután történt, hogy Korg elmesélte, fajának utódait kézenfogva, tűz fölött dalolva nemzik.

Hirdetés

Azzal, hogy "hasonló", még nem is fejezzük ki igazán jól, mennyire hasonlítanak egymásra: Dwayne ugyanazt a CGI-modellt kapta, mint Korg, meg egy jellegzetes bajuszt, és egy nagyon ismerős nevet. Sokan sejtették már, hogy Dwayne gyakorlatilag Dwayne "The Rock" Johnson hasonmása, és Waititi ezt meg is erősítette.

Nem bánnánk, ha a színész beugrana majd egy cameora a következő Thor projektben, de mostanában más területeken járkál a Black Adam érkezése miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)