Hirdetés

Ígéretesnek tűnik Az esernyő akadémia harmadik évada

|

Az esernyő akadémia sorozat egyik színésznője bizakodóan nyilatkozott a folytatással kapcsolatban.

Hirdetés

Először 2007-ben jelent meg a Dark Horse Comics gondozásában a The Umbrella Academy képregény, amit később a Netflix karolt fel, hogy élőszereplős szériát faragjon a sorozatból.

A történet szerint nevelőapjuk halála újra összehoz a sors néhány szuperképességekkel rendelkező testvért, hogy aztán a legbizarrabb eseményeket éljék át közösen.

Hirdetés

A második évadban (és most spoiler következik) már úgy tűnt, hogy egészen letisztul a történet, miután sikerül megállítaniuk a múltba utazva John F. Kennedy meggyilkolását követő totális apokalipszist. Ezen kívül több gyilkossági kísérletet is megúszva visszautaztak a saját idejükbe, legalábbis ezt hitték, azonban valami hiba csúszott a dologba. Egy olyan realitásba kerültek, ahol az Umbrella Academy helyett (ahol nevelkedtek) a Sparrow Academy létezik.

A sorozat egyik színésznője, Emmy Raver-Lampman a Collidernek adott interjút egy másik szerepével kapcsolatban, itt beszélt a The Umbrella Academy harmadik évadjáról is.

"[...] A harmadik szezonban tényleg, igazán a saját utunkat járjuk majd [itt arra utal, hogy a képregénytől egyre jobban elszakad a műsor - a szerk.], úgy gondolom, hogy a sorozat talált néhány nagyon érdekes szálat, amit megéri követni és felfedezni. Most kezdtünk el dolgozni az utószinkronon, és ez egy hatalmas szezon. Sok utómunka áll még előttünk."

- mondta.

Ahogy a Hargreaves növendékek megérkeznek a Sparrow Academy idővonalára, rengeteg új arccal és néhány régi ismerőssel is összefutnak majd, ami szintén hatalmas törést okoz majd egyes karakterekben. Ugyan az apokalipszist elkerülték, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi vár a főszereplőkre a számukra ismeretlen, új világban. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)