Hirdetés

Így áll most a Sárkányok háza 2. évada

|

A sorozat egyik színésze, Matt Smith mesélt arról, hol tart a folytatás.

Hirdetés

A Trónok harca spin-offja, a Sárkányok háza nem tudta hibátlanul teljesíteni azt, amit vállalt, de legalább szórakoztató volt és felkészítette a nézőket egy olyan folytatásra, ami már igazán jó lehet. A készítőknek azonban nincs okuk panaszkodni: a sorozat legyűrte az Amazon A Gyűrűk Ura előzményét, nagyot ment a Golden Globe díjátadón és még divatot is teremtett, ráadásul az HBO elégedett volt vele annyira, hogy zöld utat adjon a második felvonásnak.

Ez utóbbi amiatt nem volt borítékolható, mert komoly változások mennek végre most az HBO Max esetében, amit maga George R.R. Martin is megszellőztetett tavaly, viszont a Sárkányok háza nincs veszélyben. Olyannyira nincs, hogy az HBO vezetője szerint 2024 nyarán már jöhet is az új évad. 

Hirdetés

Az Abu Dhabiban megrendezésre került Middle East Film and Comic Conon egy panelbeszélgetés keretében mesélt arról a Daemon Targaryent megformáló Matt Smith, hogy hol tart éppen a folyamat: elmondása alapján csak pénteken kapta meg a forgatókönyvet, szóval késésben vannak az írók. A szintén jelen lévő Andy Serkis még rá is kérdezett nála, hogy ezek szerint akkor Smith már mindent tud arról, mi fog történni, de kollégája szerint nem mindent, az évad befejezését nem ismeri. 

Az nem derült ki a színész szavaiból, hogy ez a csúszás bármilyen hatással lesz-e a forgatás menetére vagy a premierre, de mivel egyik időpontot sem ismerjük, ezt nem is vennénk észre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)