Hirdetés

Így edz Jon Bernthal a Megtorló szerepére

|

A Netflix után a Disney+-on is eljátssza a kíméletlen igazságosztó, Frank Castle karakterét.

Hirdetés

Noha nincs olyan mély gödörben, mint a konkurens DCEU (be is szántja a Warner Bros. Discovery az egészet és DCU néven rebootolja James Gunn és Peter Safran felügyelete alatt), a számtalan filmet, sorozatot és különkiadást felölelő Marvel Cinematic Universe (ha időrendben néznéd, így tedd) kétségkívül kisebb válsággal küzd. Az Infinity Saga lezárása után egyelőre eredménytelenül keresi a helyes utat, s bár Kang izgalmas új főellenségnek ígérkezik, a karakter egyik variánsát a mozinézőkkel megismertető A Hangya és a Darázs: Kvantumánia nem az a zajos siker, amire Kevin Feige-ék számítottak. Ráadásul mindennek a tetejébe Hollywood feltörekvő csillaga, a Kanget alakító Jonathan Majors szép kis botrányba keveredett.

A legjobbkor érkezett tehát a hír március elején, hogy Fenegyerek (Charlie Cox), valamint a Vincent D'Onofrio által eljátszott Wilson Fisk után egy újabb karakter csatlakozik az MCU-hoz abból a gárdából, amelyik a Netflixen öregbítette a Marvel hírnevét kimondottan felnőtteknek szánt, javarészt jól sikerült sorozatokban.

Hirdetés

A családja gyilkosait levadászó egykori katonát, Frank Castle-t ismételten Jon Bernthal fogja eljátszani, akiről túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy tulajdonképpen erre a szerepre született, s bár önálló sorozatról (vagy filmről) egyelőre nincs szó, kezdetnek az is megteszi, hogy a 18 epizódosra tervezett Daredevil: Born Again sorozatban láthatjuk. A 46 színész már meg is kezdte a felkészülést a forgatásra, többek között úgy, hogy egy hivatásos ökölvívóval kesztyűzött. Az erről készült felvételt a rapperként is tevékeny Slink Proper osztotta meg az Instagramján.

Előreláthatóan 2024-ben rajtol majd el a Daredevil: Born Again a Disney+-on, és ha minden igaz, Vincent D'Onofrión és Jon Bernthalon kívül senki sem tér vissza a főszereplő Charlie Cox netflixes kollégái közül, tehát a Karen Page-et megformáló Daborah Ann Woll és a Foggy Nelsont játszó Elden Henson sem. A legújabb hírek szerint viszont újra felbukkan Wilson Fisk nagy szerelme, Vanessa, ám őt már nem Ayelet Zurer, hanem Sandrine Holt alakításában láthatjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)