Hirdetés

Így emlékeztek meg Chadwick Bosemanről a Fekete Párduc 2 forgatásán

|

A stáb tagjai meséltek arról, miként gyászolták a két éve elhunyt színészt.

Hirdetés

Augusztusban lesz két esztendeje, hogy a vastagbélrákkal folytatott küzdelemben 43 korában elhunyt Chadwick Boseman, a Fekete Párduc sztárja. A színész távozása hatalmas űrt hagyott a Marvel filmes univerzumban, a stúdió viszont meg sem próbálta helyettesíteni, hiszen egész korán bejelentették, hogy nem castingolják újra T'Challa szerepét, egyben kizárva a karakter digitális visszatérését is.

A tragikus haláleset természetesen a Fekete Párduc folytatásával kapcsolatos terveket is átírta, de végül sikerült új mederbe terelni a produkciót, és nemrég egy új trailert is kaptunk Black Panther: Wakanda Forever címen érkező filmhez. A kedvcsináló egyik jelenete Boseman előtt is tiszteleg, a Comic-Conon pedig bepillantást nyerhettünk abba, hogy miként jelent meg a gyász a forgatás alatt.

Hirdetés

A San Diegó-i rendezvényen ugyanis a GameSpot kérdéseire válaszolva több szereplő is nyilatkozott a témáról.

"A forgatás során rengeteget gyászoltunk, nap mint nap. Át kellett éreznünk ezt a gyászt, mert a mi gyászunkat a karakterek is átérzik."

- mondta Winston Duke, aki ismét eljátszotta Jabari törzs élén álló közönségkedvenc óriást, M'Bakut. A színész azt is elárulta, hogy nem tartottak egy külön megemlékezést Boseman tiszteletére, hanem az egész produkciót átlengte ez az érzés. Duke egyúttal üzent azoknak, akiknek saját elképzelésük van arról, hogy miként is kellett volna megoldani a filmet: szerinte a lehető legjobb módon jártak el, azoknak a részvételével, akik a Fekete Párduc kontextusában a leginkább ismerték Bosemant.

Az Ayo szerepében visszatérő Florence Kasumba azt emelte ki, hogy az elhunyt színész sokat adott az MCU-hoz és ő maga is sokat tanult tőle, ez a pozitív üzenet pedig meghatározza a folytatás hangulatát is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Alex Livinalli viszont némiképp külsős szemmel tudta megítélni a stáb és Boseman viszonyát, hiszen ő csak most csatlakozott a Marvel filmes univerzumhoz, méghozzá az atlantiszi hadúr Attuma szerepében.

"Akár forgattunk, akár nem, a stáb nagy része az első részből tért vissza, és az egész forgatás alatt hallottad a sztorikat arról, hogy Chad miként kezelte volna az egyes jeleneteket."

- emlékezett vissza a színész. A Namorként debütáló Tenoch Huerta pedig már-már költőien fogalmazta meg a Boseman és a Wakanda Forever viszonyát:

"Láthatod az árnyékát a falakon, [...] amit fényekkel és zenével emeltek ki. Meghívást kapott, hogy csatlakozzon és járuljon hozzá ehhez a darabhoz, és tegye a kezét az árnyékára. Ez csodálatos. Mit többet mondhatnék még?"

A Black Panther: Wakanda Forever november 22-én debütál a Marvel filmes univerzumának harmincadik darabjaként. A cselekménybe szervesen beépül majd a Boseman által megszemélyesített T'Challa király halála, a Marvel pedig továbbra is kitart amellett, hogy később sem fogja újracastingolni a szerepet, habár tavaly már az elhunyt színész testvére is úgy nyilatkozott, hogy a fivére is ezt akarná.  

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)