Hirdetés

Így fest a Pacific Rim anime, aminek már a címe is megvan

|

A Netflix két évvel ezelőtt jelentette be, készül egy Pacific Rim animációs sorozat, de egészen eddig semmit nem láttunk belőle. Most végre megtörték a csendet.

Hirdetés

Pacific Rim: The Black címmel érkezik a Netflix projektje, ami látszólag az első és a második Pacific Rim (Tűzgyűrű) film közötti időszakban játszódik. A sztori egy testvérpárt, és rég lepusztult Jaegarjüket követi, ahogy végigcsatázzák magukat a kontinensen. A történetről sajnos ennél többet egyelőre nem tudunk, és még az első trailer sem futott be.

Az alábbi két kép viszont igen, ezek pedig megmutatják, hogy nagyjából milyen vizuális tálalásra számíthatunk a Pacific Rim: The Black animében.

Hirdetés

A Netflix a korábbi sajátgyártású anime sorozataihoz és filmjeihez hasonlóan itt is nagyrészt 3D modelleket használ, ami meglehetősen megosztó tud lenni a keményvonalas anime rajongók körében. Akárhogy is, itt vannak az első képek a Pacific Rim: The Blackből:

A széria valamikor 2021-ben debütál majd, a rendezésért pedig az a Craig Kyle és Greg Johnson páros felel, akik korábban összehozták az X-Men: Evolution és a Wolverine and the X-Men sorozatokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)