Hirdetés

Így fest majd a The Boys új évadában Jensen Ackles, mint Soldier Boy

|

Változtattak kicsit Soldier Boy eredeti, képregényes kinézetén, de így is piszkosul jól néz ki Jensen Ackles jelmeze

Hirdetés

Soldier Boy gyakorlatilag nem más, mint a The Boys világának saját (persze rendesen kicsavart) Amerika Kapitánya. Tavaly október óta tudjuk, hogy Odaát sztárjával erősít a The Boys harmadik évada, vagyis Jensen Ackles alakítja majd Soldier Boyt. A színész ezt anno úgy jelentette be, hogy elkezdett olvasgatni egy The Boys képregényt egy rövidke Instagram videóban. 

Azóta teltek, múltak a hónapok, a harmadik évad munkálatai pedig felpörögtek. A hivatalos The Boys Twitter-oldalon nemrég meg is jelent pár kép Soldier Boyról.

Hirdetés

A sorozatban felbukkanó Soldier Boy jelmez némiképp máshogy fest, mint az eredeti, képregényes verzió, de a legfontosabb részletek, például az ikonikus pajzs azért passzolnak. Sajnos egyelőre még nem tudjuk, egészen pontosan mikor startolhat el a The Boys következő, immár harmadik szezonja, mi mindenesetre nagyon várjuk a folytatást, és természetesen Soldier Boy nagy belépőjét is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)