Hirdetés

Így festene a Far Cry 6 főgonosza Doctor Doomként

|

BossLogic elképzelte, milyen lenne Giancarlo Esposito Marvel szupergonoszként.

Hirdetés

Giancarlo Esposito neve a Breaking Bad - Totál szívás és a Better Call Saul sorozatok, a Star Wars: The Mandalorian, vagy épp a jövőre megjelenő Far Cry 6 videojáték miatt is ismerősen csenghet.

Kétségtelen, hogy Esposito mesteri szintre emelte az imádnivaló gonosz karakterek megformálását, az internet legnagyobb népszerűségnek örvendő grafikusa, BossLogic pedig most azzal a gondolattal játszott el, hogy mi lenne, ha a színész megkapná Doctor Doom, avagy Fátum Doktor szerepét. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a készülő Fantasztikus Négyes filmben felbukkan-e majd Doctor Doom, de mivel ő a Marvel szuperhőscsaládjának leghíresebb és legfontosabb ellenfele, cseppet sem lenne meglepő ez a döntés az alkotóktól. Doom szerepe még nyilván gazdára vár, de az alábbi kép megmutatja nekünk, milyen lenne, ha a Marvel illetékesei Giancarlo Espositót szemelnék ki rá. 

BossLogic képaláírásában tréfálkozva meg is jegyzi, hogy a Breaking Bad már úgyis megágyazott Esposito roncsolt arcának. A rajongók pedig pontosan tudják, mire is gondolt a grafikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)