Hirdetés

Így festene a Star Wars: The Mandalorian sztárja az idős Miles Moralesként

|

Giancarlo Esposito egyszer hibátlan Miles Morales lehetne.

Hirdetés

Giancarlo Esposito számos emlékezetes szereppel ajándékozott meg bennünket az évek során. Ő többek között a Star Wars: The Mandalorian kvázi főgonosza, Gideon moff, ő alakítja Stan Edgart a The Boysban, ő volt Gus Fring a Breaking Bad és Better Call Saul sorozatokban, illetve ő lesz majd az idén megjelenő Far Cry 6 antagonistája is. 

Nemrég BossLogic elképzelte, Esposito hogyan festhetne Doctor Doomként, most viszont valaki végre azt álmodta meg, milyen lenne a népszerű színész ezúttal már egy hős szerepében. 

Hirdetés

Az alábbi képen az látható, milyen lehetne Giancarlo Esposito az idős Miles Moralesként. A Miles Morales: The End képregény formájában a Marvel füzetek olvasói már tényleg kaptak egy olyan történetet, amelyben Miles időskorát ismerhették meg, ha pedig egyszer úgy döntenének az illetékesek, hogy megfilmesítik a sztorit, akkor bizony a jelek szerint Esposito tökéletes választás lenne a szerepre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)