Hirdetés

Napi büntetés: így festene Dwayne Johnson a leghíresebb Marvel és DC gonoszok bőrében

|

Dwayne Johnson hamarosan Black Adamként debütál, de pár mókás kép alapján más képregényes rosszfiúk szerepét is megkaphatná - vagy talán inkább mégsem.

Hirdetés

Idén októberben érkezik meg a mozikba a Black Adam film, melynek Dwayne Johnson lesz a főszereplője. Black Adam sokáig az egyik legikonikusabb szupergonosza volt a DC Comics kiadványainak, de mára már inkább antihősként lehet rá tekinteni - ezt a vonalat fogja erősíteni a mozifilm is.

Voltak azonban olyan kreatív(nak mondható) elmék, melyek elképzelték, hogy nézne ki Dwayne Johnson, ha más DC-s vagy marveles gonosztevők szerepét kapta volna meg az évek során. 

Hirdetés

A közepesen tehetséges Photoshop-művészek munkájának hála az alábbi galériában az látható, milyen lenne Johnson, mint A Hangyában felbukkant Darren Agonistes Cross, a Batman és Robin-féle Mr. Fagy, maga Thanos, a Vörös Koponya, Lex Luthor, Obadiah Stane, Célpont, vagy épp a Daredevil sorozatból Kingpin, azaz a Vezér.

Maradjunk annyiban, mindenki jobban járt, hogy The Rock végül Black Adam szerepét kapta meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)