Hirdetés

Így festene Robert Pattinson mint Pókember

|

Az már teljesen bizonyos, hogy Batman szerepében látni fogjuk Robert Pattinsont, most viszont valaki megálmodta azt is, hogyan állna neki Pókember jelmeze.

Hirdetés

Bár egy éve még állt a bál Pókember körül, és úgy tűnt a Marvel és a Sony szakítani fognak, végül csak rendeződött a dolog, nem kellett tehát újkasztingolni sem Peter Parker szerepét - lehet persze, hogy egy esetleges végleges mosolyszünet után is Tom Holland marad volna továbbra is Pókfej, de szerencsére ezen egyáltalán nem kell már agyalnunk.

Akadt azonban egy tehetséges grafikus, aki elképzelte, milyen lehetett volna, ha a Sony kénytelen egy új színészt találni a szerepre, egészen konkrétan azt álmodta meg, hogyan festene vörös kék szerkóban az új Batmanünk, Robert Pattinson.

Hirdetés

És most egyétek a szívetekre a kezeteket és válaszolhatok őszintén: ugye, hogy felnőtt Peter Parkerként nem is néz ki olyan rosszul Pattinson? Persze mindez megmarad fiktív szinten, hiszen a színész jelenleg a DC Comics és a Warner számára forgatja a 2021-ben érkező The Batmant, ami egy teljesen különálló alkotás lesz, nem kapcsolódik a DC eddig megismert filmes univerzumához.

Aztán ki tudja, hiszen a Flash mozi behozza majd a filmes világba is a párhuzamos univerzumokat, így Pattinson Batmanje egyszer akár még Ben Affleck vagy Michael Keaton oldalán is szembeszállhat a rosszfiúkkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)