Hirdetés

Így festettek volna kedvenceink rajzfilmként a '20-as években

|

Egy tehetséges művész megálmodta, milyen lennének a Star Wars-, DC- és Marvel-filmek szereplői, valamint egy csomó más klasszikus karakter 100 évvel ezelőtti meseként.

Hirdetés

Kev Craven munkásságára nehéz szavakat találni, hiszen a művész egyrészt talált magának egy teljesen egyedi zsánert, másrészt tökéletesre fejlesztette azt a műfajt, amiben alkot. Craven ugyanis fogja korunk legismertebb és legkedveltebb karaktereit, például a Marvel és DC képregények szuperhőseit, a Star Wars vagy a Stranger Things szereplőt, meg egy halom mesehőst, és teljesen átgyúrja őket.

A végeredmény valami olyasmi lesz, mint ahogy anno az 1920-as években futó rajzfilmek kinéztek. 

Hirdetés

Az alábbi galériában rengeteg képet megtalálsz Kev Craven művei közül, tovább tartalmakért pedig érdemes ellátogatni az alkotó Instagram oldalára, de megtaláljátok őt Twitteren és TikTokon is. Mostanában videojátékos karakterekkel is próbálkozik, kész van már például Doomguy, Snake és Lare Croft is.

Nektek melyik lett a személyes kedvencetek a képek közül?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)