Hirdetés

Így fog kinézni a Batman v Supermanben Lex Luthor

|

Nagyon ijesztően néz ki Jesse Eisenberg kopaszon.

Hirdetés

A Batman v Superman: Dawn of Justice kapcsán eleinte mindenkit túlságosan lekötött az az egyszerű tény, hogy Ben Affleck lesz Batman, senkinek sem volt energiája a többi szereplővel foglalkozni.

A film történetéről még mindig csak keveset tudunk, de az már biztos, hogy benne lesz Superman legismertebb nemezise, Lex Luthor, akit a Zombieland és a Szemfényvesztők sztárja, Jesse Eisenberg alakít majd. A srác egyébként zseniális, de mindenképpen egy furcsa választás a gonosz szerepére, de Ben Affleck után már nyilván egy kicsit bátrabb a castingért felelős csapat.

Az biztos, hogy Eisenberg elég meggyőzően fest a szerepben. Az Entertainment Weekly kiadta az első képet a Batman v Superman: Dawn of Justice Lex Luthorjáról. Persze nem menőbb, mint Aquaman.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)