Hirdetés

Így fog kinézni a Fekete Párduc 2 legfontosabb új karaktere

|

A Black Panther: Wakanda Forever más szereplőiről is lehullott a lepel.

Hirdetés

Noha jelenleg a Thor: Szerelem és mennydörgés közelgő bemutatója tartja lázban az Marvel-rajongókat, nem feledkezhetünk meg róla, hogy még az év vége előtt vár ránk egy keserédes pillanat, a Fekete Párduc 2 premierje, amelyen a film címében szereplő szuperhős megformálója már nem lehet ott. Chadwick Boseman halála után a Marvel nem keresett másik színészt, aki eljátszhatná T'Challa királyt, Wakanda uralkodóját, ezért az egyik legnagyobb kérdés, hogy vajon miként írják ki őt a történetből, és ki veszi majd át a stafétát.

De nemcsak erre vagyunk kíváncsiak, hanem az atlantisziak régóta várt felbukkanására, ami még a füzeteket behatóan ismerő rajongóknak is tartogatni fog pár meglepetést. Például azt, hogy a tenger mélyén élő népet nem a görögök, hanem a közép-amerikai népek (aztékok és maják) mitológiája ihlette.

Hirdetés

Nyomokat, amelyek erre a jelentős változásra utalnak, már korábban is fel lehetett fedezni ám most az MCU Facility Twitter-fiók áldásos tevékenységének köszönhetően nyilvánosságra kerültek a filmet kísérő játékokhoz készült grafikák, így már tudjuk, milyen szerelésben láthatjuk majd Namort (Tenoch Huerta alakításában), aki a Fekete Párduc egyik legádázabb riválisaként ismert.

Ezt egészítette ki a Black Panther News Twitter-fiók egy újabb képpel, amin Namor jóval díszesebb öltözéket visel.

Egy másik atlantiszi, a feltűnően kék Attuma is megmutatta magát aki elvileg egy száműzött törzs vezére, tehát nem kizárható, hogy a népszerű rajongói teóriával ellentétben igazából ő lesz majd a történet főgonosza.

Hasonlóan kék lesz Namora is.

Végezetül még felbukkant két ismerős karakter, a wakandai testőrséget vezető Okoye, valamint T'Challa húga, Shuri.

A Feketer Párduc 2 bemutatójára november 11-én kerül sor, a filmben a tervek szerint

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)