Hirdetés

Így fog kinézni Dwayne Johnson Black Adamként

|

Javában zajlik a DC-karakter debütáló filmjének forgatása, a Szikla pedig tudósít róla.

Hirdetés

Június végén számoltunk be róla, hogy remekül haladnak az egyik következő DC film, a Black Adam munkálatai, amely a hol gonoszként, hol antihősként felbukkanó karakter eredetsztorija lesz Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével. Black Adam bemutatkozásának komoly szerepe van, hiszen később szeretnék összeereszteni őt a nemezisével, Shazammal is, ráadásul vele együtt mutatkozik be az Amerikai Igazság Szövetsége is (a tagok között például a Pierce Brosnanra bízott Doctor Fate-tel). 

Azt már a korábbi színfalak mögötti fotók és nyilatkozatok is megerősítették, hogy Dwayne Johnson annyira ki van pattintva, hogy neki nem kell a jelmezében trükközés, a valódi izomkötegei is megteszik, most pedig újabb bizonyítékokat kaptunk erre.

Hirdetés

A színész nemrég megosztott két új képet is a helyszínről a forgatás utolsó hetéhez érve: az elsőn azt láthatjuk, ahogy Black Adam erőt merít a családja elvesztésének fájdalmából, amit Jaume Collet-Serra (Az árva, Ismeretlen férfi) rendező Phantom kamerával örökített meg. Az eszköz elképesztő módon képes 960 képkockát rögzíteni másodpercenként, míg egy átlagos film esetében 24 képkocka/másodperc a sebesség. 

A második képen pedig végre ízelítőt kapunk a karakter jelmezéből is, amely nincs túlgondolva, de pont az egyszerűsége és Dwayne Johnson karakterhez való hasonlósága miatt üthet igazán nagyot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A színész kísérőszövegében megerősítette, hogy Black Adam antihős lesz, aki szakít az igazságosztók kódexének azon kitételével, hogy nem ölik meg a rosszfiúkat. Ő végezni fog velük. 

A Black Adam várhatóan 2022. július 29-én kerül világszerte a mozikba. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)