Hirdetés

Így fognak kinézni a Star Wars: High Republic padawanjai

|

Több karakterről is osztott meg képet a Lucasfilm, van közöttük egy vuki is.

Hirdetés

Bár egyáltalán nem meglepő vukit látni a jedik között, elvégre korábban többek között felbukkant már egy Gungi nevű padawan a The Clone Wars animációs sorozatban, azonban a még év elején bejelentett Star Wars: The High Republic korszakban komolyabb szerepet is kaphatnak a vuki jedik. Elvégre a nagyjából 200 évvel A baljós árnyak eseményei előtt játszódó High Republicot elindító regény, a Light of the Jedi borítóján is ott virított egy, akiről annyi derült ki, hogy Burryagának hívják.

Hirdetés

Most a StarWars.com-on jelent meg néhány látványterv, amiken keresztül a több platformon átívelő The High Republic korszak padawanjait mutatták meg a rajongóknak. A Lucasfilm Publishing ügyvezető szerkesztője, Jennifer Heddle elmondta a karakterekkel kapcsolatban, hogy széles skálán mozognak a képességek, a vallás és személyiségek tekintetében. Vannak közöttük, akik vonakodnak kalandra indulni, míg mások túl lelkesen is vetik bele magukat az újdonságokba. Egyesek rendkívül tehetségesek az Erő terén, másoknak viszont keményebben kell dolgozniuk érte.

A fiatalok között köszönthetjük a vuki Burryagát, aki egyike azon keveseknek, akik a Kashyyk erdeiből a Coruscanton lévő Jedi templomba utaztak, hogy tanuljanak. Burryaga a kétkezes fénykard használatában jártas, de megvan az a képessége is, hogy érzékeli mások érzelmeit. 

Rajta kívül ott van még a legendás Loden Greatstorm tanítványa, Bell Zettifar, aki mesterével együtt az Elphrona ércvilágának egyik Jedi előőrsében, a Külső perem mélyén dolgozik a béke megőrzésén, a fény elterjesztésén. Ideje nagy részét edzéssel és vadászkutyájával, Emberrel tölti. Ő és Burryaga is Charles Soule Light of the Jedi című regényében kapnak helyet. 

Lula Talisola élete a Jedi rend körül forog, imádja, alig várja, hogy lovaggá váljon és a legjobb Jedi legyen, aki valaha létezett. Lenyűgözően bánik a fénykarddal, hűséges és együttérző. A rajongók az IDW Publishing kiadásában érkező Star Wars: The High Republic Adventures képregényfolyamban találkozhatnak majd vele. 

Végül ott van Reath Silas is, aki Claudia Gray young adult regényével, az Into the Darkkal kerül be a kánonba. Reath némileg kiváltságosnak tekinthető, hiszen mestere, Jora Malli a Jedi Tanács tagja. Emiatt sokkal több időt töltött Coruscanton, vett részt diplomáciai találkozókon és hasonlókon, szóval a frontvonal hatalmas változás lesz számára. De kiderül, hogy milyen fából faragták. 

Számotokra melyikőjük a legszimpatikusabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)