Hirdetés

Így fogyott le David Harbour a Stranger Things 4. évadára, de többet nem akar ilyet csinálni

|

A Jim Hoppert alakító színész közel 40 kilótól szabadult meg a szerep kedvéért egy egyszerű, de hatásos módszerrel.

Hirdetés

Természetesen nem minden szerepre igaz ez, de némelyik komoly átalakulást vár el az adott színésztől a drasztikus hízástól az extrém mértékű fogyáson át a feltűnő izomépítésig. A Stranger Things Jim Hopper seriffjét alakító David Harbour is azok közé tartozik, akik több látványos, egészségi kockázatokat is magukban hordozó transzformáción átestek pályafutásuk során. Volt már kigyúr Pokolfajzat és elhízott Vörös Őr is, a Netflixen futó Stranger Things negyedik évadának kedvéért pedig nem kevesebb, mint 80 fontot, azaz 36,29 kg-ot fogyott.

Mint arra a nézők is emlékezhetnek, Jim Hopper kezdettől fogva mackós (vagy aputestű, ha ez jobban tetszik) alkatára a harmadik évadban még külön rá is játszottak a sorozat alkotói, nem véletlenül érdemelte ki a kövér Rambo elnevezést. A két részre vágott, és csak a napokban lezárult negyedik évad azonban nem kényeztette el a karaktert, így logikusnak tűnt, hogy a szibériai munkatáborban (a jeleneteket egyébként Litvániában forgatták) töltött hónapok nyomot hagyjanak rajta, beleértve egy nagyobb súlyvesztést is.

Hirdetés

David Harbour a minap interjút adott brit GQ-nak, amiben szóba került szembetűnően megváltozott külseje is. A színész felidézte, hogy a forgatás kezdetéig 80 fontot (kb. 36 kilót) adott le. Pilátesszel érte el ezt az eredmény 8 hónap alatt, na meg időszakos böjtöléssel. Az utóbbi azt jelenti, hogy napi vagy heti viszonylatban meghatározott óraszámban koplalunk, ehhez társul egy olyan időszak is, amikor ha nem is korlátlanul, de lényegében bármit ehetünk.

"270 fontot (122,47 kg) nyomtam a harmadik évad során, és 190-et (86,18 kg), amikor a negyediket forgattuk. Nem hiszem, hogy még egyszer megcsinálnám."

Egyébként Harbour időközben visszanyerte mackós alkatát, mert következő filmjében (Violent Night) a télapó bőrébe bújik, akinek egy családot terrorizáló zsoldosoktól kell megmentenie a karácsonyt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A színész korábban a Page Sixnek is nyilatkozott, és miközben elárulta fogyása titkát, megjegyezte, hogy a koplalást nem élvezi, mentálisan is megviseli, ellenben ha kilókat kell felszedni, az a kedvence, abban kimondottan jó.

"Annyi az egész, hogy nem eszel. Elképesztő. Kipróbálhatsz mindenféle dolgot, protein meg ez meg az, aztán abbahagyod az evést, és csökkenni kezd a súlyod."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)