Hirdetés

Így folytatná Ridley Scott az Alien filmeket

|

Az Alien: Covenant közel sem lett a sorozat legsikeresebb darabja, de Ridley Scott szerint még bőven van mit kihozni ebből a történetből.

Hirdetés

Az Alien-sorozat első két része örök klasszikusoknak számítanak a horror és sci-fi filmek rajogói körében, viszont a legutóbbi két film, a Prometheus és az Alien: Covenant már sokkal jobban megosztották mind a kritikusokat, mind a mozilátogatókat. Egyelőre ugyan nincs hivatalos bejelentés újabb folytatásra, viszont egy friss interjúból kiderült, hogy Ridley Scottnak bőven vannak ötletei arra, hogy merre szeretné vinni a történetet.

Hirdetés

Ridley Scott a közelmúltban interjút adott az Los Angeles Times egyik újságírójának, amelyben elárulta, hogy pontosan milyen kérdésekkel és történetszálakkal szeretne foglalkozni a sorozat következő részében:

"Miközben az első filmen dolgoztam, folyamatosan foglalkoztatott az a kérdés, hogy miért hozna létre valaki egy ilyen lényt és miért utazik egy csatahajónak kinéző járművön. Mi volt az űrhajó célja és mi volt a terv ezekkel a tojásokkal? Ezeket a kérdéseket szeretném felvetni."

Korábban a rendező már beszélt arról, hogy szeretne egy olyan filmet rendezni, ami ott végződne, ahol a sorozat legelső része kezdődik és az interjú alapján könnyen lehet, hogy pont a következő rész lehetne ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)