Hirdetés

Így fonódhat össze a The Mandalorian és az új Star Wars-trilógia

|

Nem akármilyen katonákkal csaphat össze Din Djarin a The Mandalorian 3. évada során.

Hirdetés

Egyelőre biztosra vehetjük, hogy folytatódni fog a nagy sikerű The Mandalorian sorozat, aminek címszereplője egyébként a spin-offként szolgáló The Book of Boba Fett-ben is beköszönt.

Az új szezon forgatása már tavaly megkezdődött, de az még nyilván rejtély, hogy milyen kalandok várna Pedro Pascal karakterére az elkövetkezendő részekben. Érkezett már olyan pletyka, ami egy korábbi szereplő visszatérést vetítette előre, és időközben befutott néhány kép is, amelyek elvileg a forgatáson készültek, és egy elég izgalmas elméletnek ágyaztak meg.

A Making Star Wars által megosztott fotók közül az egyik különösen érdekes, ugyanis három vörös sisakot láthatunk rajta, amelyek megjelenésre eléggé hasonlítanak a mandalori fejfedőkre. A színük miatt viszont nem nehéz arra gondolni, hogy kapcsolódhatnak valahogy a Star Wars: Az utolsó Jedikben látott elit katonákhoz, akik Snoke-ot őrizték, és akikkel alaposan elbánt Kylo Ren és Rey a film talán legértékelhetőbb harcjelenetében.

Hirdetés

A hírek szerint az elit Praetorian arcok mellett feltűnhetnek a folytatásban vörös páncélos rohamosztagosok is, és Mando bizony össze is csaphat ezekkel a rosszarcúakkal a harmadik szezon során. Tovább erősíti az elméletet, hogy van olyan forrás, aki szerint a Praetorian katonák pont olyan fegyvereket kaptak a forgatáson, mint amilyeneket Az utolsó Jedikben is láthattunk.

Azt viszont fontos megemlíteni, hogy a Star Wars-alkotások történelme során számos alkalommal felbukkantak már vörösre festett páncélzatok, így nem biztos, hogy a fent látott sisakok jelentik a kapcsolatot a sorozat és az új filmtrilógia között. A kilencedik részben például az Uralkodó oldalán harcoltak piros páncélos rohamosztagosok, de a Star Wars Rebels animációs sorozatban is ezt a színt kedvelte Gar Saxon és nem túl kedves brigádja.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyelőre tehát nem tiszta, kiket tisztelhetünk majd a sisakok alatt, de a korábbi tapasztalatok alapján valószínűleg nem bánnak majd kesztyűs kézzel Mandóval. Viszont a másik két kép mellett sem érdemes szó nélkül elmenni. Az egyiken láthatóan valamiféle birodalmi létesítmény folyosóját láthatjuk.

A másikon pedig egy űrhajó vagy más hadi gépezet egy része szerepelhet. Ennyiből nehéz megállapítani, mit is látunk.

Habár az új Star Wars-trilógia nem igazán lett a rajongók kedvence, azért voltak olyan részei, amelyeket valószínűleg szívesen látnának az emberek más produkciókban. A vörös páncélos elit katonák talán pont ilyenek. A Skywalker név szabad használata már kevésbé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)