Hirdetés

Így hangzott volna a Joker-féle We Live In a Society, ha végül tényleg bekerült volna a Zack Snyder: Az Igazság Ligájába

|

Egy olyan társadalomban élünk, ahol még egy rendezői változatnak is lehetnek kimaradt jelenetei.

Hirdetés

Mikor Jared Leto Jokere pár hónapja felbukkant a Zack Snyder: Az Igazság Ligája akkori friss előzetesében, nem más, mint a karakterhez fűződő talán legismertebb mém hagyta el a száját, a "We Live In a Society". Snyder szerint ez a sor valójában nem is volt benne a forgatókönyvben, hanem a színész ötlete volt, jóllehet végül csak nem jutott el a kész rendezői változatba.

Ahelyett viszont, hogy megint újravágják emiatt a filmet (tudom, vékony jégen táncolok, pardon), a rendező inkább külön posztolta Batman és Joker közös Knightmare-jelenetének ezt a kivágott részét, így immáron teljes kontextusában hallhatjuk a szállóigét, természetesen fekete-fehér képsorokkal kísérve.

Hirdetés

A négyórás rendezői vágást egyébként már itthon is nézhetjük abban a bizonyos fekete-fehér változatban, ahogy az Snydernek is a legjobban tetszik, Az igazság szürke alcímű verzió ugyanis a múlt hét óta elérhető az HBO GO kínálatában.

Most viszont jöjjön a "We Live In a Society":

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)