Hirdetés

Így hatottak a meztelen jelenetek a Trónok Harca sztárjának karrierjére

|

A Missandei-t megformáló Nathalie Emmanuel egy interjúban beszélt arról, hogy mi is a következménye annak, ha az ember egyszer elvállal egy ilyesmi jelenetet.

Hirdetés

A Trónok Harca nyolc évados pályafutása alatt bőven volt időnk megszokni, hogy a sorozat nem spórol sem az erőszakos, sem pedig a meztelenséget ábrázoló jelenetekkel, viszont abba valószínűleg kevesen gondoltunk bele, hogy az utóbbiaknak milyen nagy hatása lehet arra, ahogyan egy adott színészre tekint a showbiznisz.

A sorozat egyik színésznője nemrég adott egy interjút, melyből kiderül, nem mindegy, hogy az ember mire mond igent ebben a szakmában.

Nathalie Emmanuel a sorozatban Missandei megformálója volt, akit a történet szerint Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) szabadított fel a rabszolgasorból, hogy aztán az ő hadjáratának egyik legfontosabb szereplője legyen.

Hirdetés

Emmanuel a történetben több meztelen jelenetben is szerepelt és elmondása szerint ez azért problémás a számára, mert hirtelen minden producer azt gondolja, hogy ő feltétel nélkül kapható az ilyen szereplésekre:

"Amikor a Trónok Harcában szerepeltem, akkor beleegyeztem néhány meztelen jelenetbe és ez kialakította rólam azt a képet, hogy én ezek után bármilyen más projektben beleegyezem akármibe, csak azért, mert ott megtettem. Amit az emberek nem látnak, hogy én abban a sorozatban csak bizonyos dolgokra és nagyon specifikus feltételek mellett mondtam igent, ami nem feltétlenül vonatkozik minden más projektre."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az utóbbi évtizedben a tévésorozatok már csak bevállalósabbak lettek ebben a tekintetben (részben a Trónok Harca hatására), így valamilyen szinten nem meglepő, hogy a színészektől ugyanezt várják a stúdiók, de ugyanakkor reméljük, hogy nem lesz ezentúl elvárás, hogy egy színésznek rendre kényelmetlen helyzetbe kell hoznia magát azért, hogy egy tévécsatorna sokkolhassa a nézőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)