Hirdetés

Így hódítaná meg az HBO Max Európát, majd az egész világot

|

Szó esett az előfizetői díjról, a mozis premierekről, és kaptunk egy Trónok harca: Sárkányok háza előzetest is.

Hirdetés

A mai napon egy nagyjából félórás online eseményen (mely a Facebookon magyar felirattal visszanézhető) az HBO vezetősége részletesen elénk tárta, hogyan rajtol majd el az HBO Max streamingplatform először Európában, majd szépen lassan az egész világon.

A harminc perces előadás nagyobbik részében nyugati- és keleti parti rappereket megszégyenítő gyorsasággal darálták a különféle film és sorozatcímeket, melyek megtekinthetőek az HBO Maxen, vagy a közeljövőben fognak itt debütálni, de azért szerencsére érdemi infókat is kaptunk.

Hirdetés

Az HBO Max jelenleg a világ 40 országában elérhető, az európai bővítési hullámmal pedig ez a szám villámgyorsan 60-ra, majd 67-re fog ugrani. Azt már korábban is tudtuk, hogy a szolgáltatás október 26-án az északi országokban (Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország), valamint Spanyolországban és Andorrán válik elérhetővé, őket követik további európai államok, köztük Magyarország is.

Egy újabb körben, de még mindig 2022-ben pedig a friss bejelentés szerint még hét európai nemzet örülhet a streamingplatformnak, mely most először egyetlen helyre gyűjti össze a Warner, az HBO, a Cartoon Network és a DC összes tartalmát; tehát Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában szintén debütálni fog már jövőre az HBO Max.

Szó esett a távlati tervekről is. 2026-ra nem kevesebb mint 190 országban akarják elérhetővé tenni az HBO Maxet, gyakorlatilag le szeretnék fedni az egész világot.

Többször kitértek a Max Originals tartalmakra, vagyis azokra a filmekre és sorozatokra, amelyeket kifejezetten erre a platformra gyártanak nemcsak az Egyesült Államokban, hanem szerte a világon, így Európában is.

Remek hír azoknak, akik nem nagyon akarnak visszamenni a jövőben sem a mozitermekbe, mert a pandémia alatt hozzászoktak az otthoni filmezés kényelméhez, hogy mostantól minden Warner film 45 nappal, azaz hat héttel a mozis bemutató után automatikusan bekerül az HBO Max kínálatába is. Az alap előfizetői díjon felül semmilyen extra költséggel nem jár a megtekintésük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A magyar árazásról egyelőre még nem tudunk információkkal szolgálni, de az beszédes, hogy az északi országokban csökken az HBO Max ára (a korábbi HBO szolgáltatásokhoz képest), Spanyolországban pedig változatlan marad a havidíj. Ez egészen pontosan havi 8,99 eurót, azaz nagyjából 3200 forintot jelent. Fontos megemlíteni, hogy a sima havidíjon felül lehetőség van éves előfizetésre is, ekkor 12 hónap helyett csak nyolcat kell kifizetni - magyarán a teljes előfizetés egyharmada ajándék.

Végezetül kaptunk pár rövidke előzetest illetve klipet. Így kukkanthattunk bele a 2022 januárjában érkező Peacemaker sorozatba, az egész eseményt pedig a Trónok harca: Sárkányok háza első kedvcsinálója zárta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)