Hirdetés

Így is véget érhetett volna a The Walking Dead: részletek derültek ki egy törölt befejezésről

|

Most, hogy lezárult a fő sorozat, az alkotók lelkesen osztanak meg részleteket arról, milyen alternatív befejezést képzeltek el.

Hirdetés

A tizenegyedik évaddal lezárult a The Walking Dead, de ez igazából csak arról szólt, hogy a kevésbé érdekes karakterektől megszabaduljanak az írók, a központi szereplők történetét pedig egyéb sorozatokban mesélik majd tovább. Rick és Michonne, Negan és Maggie, valamint Daryl is kap majd egy saját szériát, ők még egy jó darabig mászkálnak a lepusztult világ újabb tájain. 

Az írók eredetileg valamelyest eltérő befejezést képzeltek el, mint arról az Insider két, meg nem nevezett forrása segítségével részletesen írt.

Hirdetés

Az alternatív befejezés az alábbiak szerint alakult volna:

"Miután Daryl elmegy, előreugrunk az Atlanta külterületén lévő Freedom Parkwayre - ahol a pilotból ismert ikonikus felvételen Rick lovagolt. Látunk egy etanolos furgont, az első üléseken egy fiatal nővel és egy férfival (a húszas éveikben járnak). És a jelenet során kiderül, hogy ők a felnőtt RJ [Rick Jr.] és Judith. Hátul más gyerekek ülnek, immár felnőttként - Coco, Gracie, stb. Járják az utakat, hogy minden túlélőt visszakísérjenek a közösségükbe, folytatva szüleik örökségét. RJ beszél a rádióba, majd így fejezi be: "Ha hallotok, válaszoljatok. Itt Rick Grimes." (Ami természetesen az ő neve - és ugyanaz a mondat, amit Rick mondott a pilotban.) Aztán egy túlélő hangjával zárjuk, aki válaszol: "...Helló?"

Duane Charles Manwiller, a sorozat egyik operatőre egy képet is megosztott a leforgatott, de később fel nem használt jelenetről, amiben láthatjuk a felnőtt gyerekeket alakító színészeket (Roland Buck III mint Rick Grimes Jr., Seoum Tylor Aun mint Ezra, Sahara Ale mint Coco, Tess Cline mint Gracie és Britt Baron mint Judith).

A The Walking Dead: Dead City, amiben Negan és Maggie New Yorkban kalandoznak, 2023-ban debütál, ezt követi a Párizsban játszódó The Walking Dead: Daryl Dixon és a Rick és Michonne újbóli találkozását elmesélő The Walking Dead: Rick & Michonne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)