Hirdetés

Így járhat az, aki érmékkel dobálná Henry Cavillt

|

Ez a vaják bizony cseppet sem várja a jussát.

Hirdetés

Akit érdekelt, az valószínűleg már le is darálta a netflixes The Witcher-sorozat december 17-én megjelent második évadát, ami az első szezonhoz hasonlóan kiváló rajtot produkált a streaming-platform adatai alapján.

Miközben már javában zajlanak a harmadik évad munkálatai, a Ríviai Geraltot játszó Henry Cavill a médiában turnézva igyekszik népszerűsíteni a legújabb epizódokat. A BBC Radio 1-nak adott interjújában pedig előkerült egy kérdés, ami rámutat, hogy a mémes kultúra egy egészen újfajta éberséget követel meg a világsztároktól.

Hirdetés

Az interjú egy szakaszában a színésznek poénos kommentekre kellett reagálnia, melyek egyike az első évad nagy sikerű betétdala, a "Toss a Coin to Your Witcher" (a magyar fordításban Jussát várja a Vaják, de szó szerint kb. Vess egy érmét a Vajákodnak) kapcsán arról írt, hogy Cavillnek valószínűleg egész életében a hozzávágott érméktől kell majd tartania, bárhová is menjen a világon.

A hatalmas geek hírében álló színészt ekkor megkérdezte a riporter, hogy volt-e már példa ilyen kísérletre, Cavill pedig válaszával ismét bizonyította, hogy résen van a rajongók észjárását illetően:

"Még nem, de legyetek óvatosak ezzel. És ne dobáljatok felém semmit, mert vissza fogom dobni."

A netflixes Geralt tehát pontosan tudja, hogy az internet korában elég megemlíteni az ötletet, és valódivá válik a veszély, így igyekezett rövidre zárni a vicceskedő próbálkozásokat. Más kérdés, hogy valószínűleg sokan örülnének, ha bekerülhetnének a hírekbe azzal, hogy maga Cavill csűrte őket fejbe egy fém kétszázassal.   

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az efféle "adományokra" már csak azért sincs rászorulva a színész, mert a The Hollywood Reporter értesülése szerint a The Witcher második évadában már részenként 1 millió (összesen tehát 8 millió) dollár ütötte a markát, ami jelentős emelés az első szezonban kapott 400 ezer dollár/epizódos fizetéséhez képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)