Hirdetés

Így jelentette be Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatát

|

A régóta sóvárgott Snyder Cut bejelentésére először egy videóhívásban került sor, Henry Cavill és jó pár rajongó társaságában.

Hirdetés

Tegnap robbantotta fel az internetet a hír, hogy megvalósul, amire szinte semmi esélyt nem láttunk: az HBO Maxon debütál majd Az Igazság Ligája rendezői változata, vagyis a rajongók által követelt Snyder Cut. A rendező egy rajongókkal közös filmnézés után szellőztette meg a nagy bejelentést, mely pillanatot szerencsére az internet megőrzi az utókornak.

Hirdetés

A 2017-es Az Igazság Ligája egy meglehetősen gyenge alkotás lett, melyet sokan azzal magyaráznak, hogy Zack Snydernek egy családi tragédia miatt ki kellett szállnia a filmből, azt pedig Joss Whedon fejezte be. Ezután rajongók tömegei kezdték el követelni, hogy az "eredeti" rendező elképzelése szerint megvágott filmet is adja ki a Warner Bros., akiknek a jelek szerint 3 év kellett ahhoz, hogy végül elszánják magukat a döntésre.

A bejelentésnek a világon először az a pár rajongó örülhetett, akik a rendezővel és Henry Cavillel egy streamben nézték az Acélembert - az azt követő beszélgetésen Snyder bedobta a nagy hírt. A pillanatot megörökítették, úgyhogy most - legalább részben - bárki átélheti a rajongók lelkesedését:

A négy órás rendező változat az HBO Maxon jelenik majd meg 2021-ben, de van rá esély, hogy feldarabolva érkezik majd a streaming platformra, lényegében egy minisorozat formájában. Ti örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)