Hirdetés

Így kapta meg Tom Holland Pókember szerepét

|

Tom Holland pókemberes szereplőválogatásának felvétele tényleg aranyat ér.

Hirdetés

Néha érdemes a friss hírek forgatagában kicsit visszatekinteni, és a régi gyöngyszemekből is szemezgetni. Pontosan így tett ma az amerikai IGN, mikor Time Capsules cikksorozatuk legújabb részében elővették Tom Holland pókemberes szereplőválogatásának videóját.

Hirdetés

A szereplőválogatásért felelős Sarah Finn elárulta, hogy több mint 7000 beküldött felvételt néztek át, és 200-nál is több fiatal színészt hallgattak meg személyesen is annak érdekében, hogy a lehető legtökéletesebb Pókembert találják meg a sokadszorra újraindított filmes szériához, illetve persze első körben még az Amerika Kapitány: Polgárháború mozifilmhez. 

Az alábbi felvétel Holland első próbálkozásait örökíti meg.

Szerintetek megfelelő választás volt Tom Holland Pókember szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)