Hirdetés

Így kavarta meg a filmes premiereket a Dűne csúszása

|

Teljesen átalakult a Warner Bros. mozis naptára: késik a The Flash és a Shazam 2, a Mátrix 4-et viszont korábban nézhetjük majd meg.

Hirdetés

Denis Villeneuve új Dűne filmjének csúszásával módosult az eredetileg 2021-re tervezett Matt Reeves-féle The Batman premierje is. Ahogy azt sejteni lehetett, két ekkora költségvetések mellett forgatott blockbuster bemutatójának pakolgatása teljesen átszabja a Warner Bros. filmes terveit, a stúdió pedig nemrég bejelentette, milyen további filmek esetében kellett újabb módosításokat eszközölni. 

Lesznek rossz és jó híreink is, mivel nem minden film esetében látták a halasztást megfelelő döntést, van, amit végül korábban nézhetünk majd meg a mozikban. 

Hirdetés

Kiderült, hogy a The Flash mozi premierje 2022. június 2-ról 2022. november 4-re módosult, azaz mintegy öt hónapot toltak rajta. A Shazam 2 (avagy Shazam! Fury of the Gods) bemutatóját korábban épp 2022. november 4-re tervezték, szóval a The Flash kiütötte ezt a filmet a helyéről. Shazam második kalandja így végül 2023. június 2-án érkezhet csak meg.

Öröm az ürömben, hogy a Mátrix 4-et a korábban tervezettnél jóval előbb tudjuk majd megnézni: eredetileg csak 2022. április 1-jén mutatták volna be a filmet, de a premiert előrehozták 2021. december 22-re.

A Warner Bros. illetékesei azt is elmondták, hogy két még be nem jelentett filmjük megjelenését  2022. június 3-ra és augusztus 5-re módosították, a korábban már fix dátumokkal rendelkező Black Adamet (eredeti bemutató: 2021. december 22.) és Minecraftot (eredeti bemutató: 2022, március 4.) pedig teljesen levették a mozis naptárjukról, ezek a filmek tehát egyelőre nem rendelkeznek új premierekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)