Hirdetés

Így képezik ki Cirit a Vaják második évadában

|

A Netflix megmutatott egy rövid jelenetet, ami ismerős lehet a The Witcher III: Wild Hunt játékosainak.

Hirdetés

Már egy hét sincs hátra, és kiderül, tanult-e bármit is a Lauren Schmidt Hissritch vezette stáb a The Witcher első évadának hibáiból, mert valljuk be, akadtak bőven támadható pontjai az adaptációnak. Azt tudjuk, hogy Henry Cavillen múlik a legkevésbé a siker, hiszen az óriási geek hírében álló színész nagy rajongója mind Sapkowski regényeinek, mind a CD Projekt Red játékainak, és nem egyszer a testi épségét is kockára tette szerepe kedvéért.

A december 17-én érkező, mindössze nyolc epizódból álló második etap az eddigieknél is komoly hangsúlyt fektet Ciri karakterére, akit Geralt magával vis Kaer Morhen, hogy mentora, Vesemir segítségével vajáklányt faragjon belőle.

Hirdetés

Természetesen a füvek próbájának nem vetik alá, de ezt leszámítva meg kell tanulnia úgy harcolni, ahogy a vajákok szoktak, mert rengetegen fenik rá a fogukat az ősi vérvonalból származó mágikus hatalma miatt, amit nem tud irányítani.

A The Witcher III: Wild Huntban volt egy jelenet, amelyben a még kislány Ciri az ingának nevezett szerkezeten gyakorolt bekötött szemmel, fakardot forgatva. Ez így nézett ki:

Pont ugyanilyenre nem vállalkozott a Cintra trónörökösét alakító Freya Allen, de azért neki (vagy a dublőrjének) is végig kell mennie a sorozat második évadában egy hasonló kialakítású akadálypályán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)