Hirdetés

Így képzeli el Barry Keoghan a saját Jokerét

|

Az idei Batmanben egy cameoszerep erejéig már bemutatkozott Jokerként a színész.

Hirdetés

Nem semmi karriert futott be az elmúlt években Barry Keoghan, aki a Robert Pattinszon főszereplésével forgatott Batman filmben egy rövid jelenetben már magára öltötte Joker karakterét. A színészt ezt megelőzően olyan filmekben láthattuk, mint a Yorgos Lanthimos által rendezett Egy szent szarvas meggyilkolása, vagy David Lowery filmje, a 2021-es The Green Knight. De találkozhattunk a nevével a Dunkirk és az MCU-s Örökkévalók stáblistáján is.

Hirdetés

Miután a már említett, Matt Reeves-féle Batman jó kritikákat kapott és a mozikban is jól szerepelt, rengeteg rajongó oldalát fúrta a kíváncsiság, hogy vajon miképp tervezi legközelebb eljátszani Barry Keoghan Jokert. A színész a The New York Timesnak adott interjújában elmondta, miközben pontosan tisztában van azzal, hogy az elődei milyen utat jártak be, fontosnak tartja azt is, hogy a saját ötleteivel és érzelmeivel bővítse Joker karakterét, a DC legikonikusabb rosszfiúját.

"Félelmetes volt, de ha hű maradsz önmagadhoz, az önmagában is újdonság. Tudom, hogy ez elég bénán hangzik, de nagyon hiszek abban, hogy ha önmagam vagyok, akkor bármit is csinálok, az teljesen friss és egyedi lesz. Már van egy háttértörténetem, amit arra az esetre tartogatok, ha elkészül a Batman 2 - egy teljesen újszerű módja annak, hogy eljátsszam őt."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre nem tudjuk, hogy Reeves és Keoghan merre indul majd el Jokerrel, az azonban biztos, hogy rengeteg lehetőség van a karakterben, amire például Joaquin Phoenix 2019-es produkciója is tökéletes példa. A Batman több mint 767 millió dollárt termel világszerte, és már több spinoff is készülőben van, szóval sok lehetősége lesz Keoghan Jokerének különböző megjelenésekre. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)