Hirdetés

Így készülhetnének még sokáig további Halálos iramban filmek

|

Az egyik színész, Vin Diesel karakterének fiatal megtestesítője rájött a megoldásra.

Hirdetés

A Halálos iramban 9. egyik különlegessége, hogy betekintést engedett a fiatal Dominic Toretto életébe, a visszatekintések megmutatták, hogy miként formálódott azzá a családcentrikus karakterré, amit már mindenki ismer.

Ugyan manapság már nagyon élethűen tudnak CGI megoldásokkal fiatalítani a színészeken, a főszereplő ifjúkorából származó jelenetekben Vinnie Bennett játszott Vin Diesel helyett.

Hirdetés

A 29 éves színésznek minden bizonnyal nagyon megtetszett az általa megformált karakter, mert azóta is azon töri a fejét, hogy miként lehetne még több tartalmat kihozni a múltban játszódó sztorikból.

"Fiatal Dom-sorozat? Ember, annyi mindent csinálhatnánk. Szóba kerülhetne Jack, ott van Letty ahogy találkozik Vince-szel vagy Jesse, és még rengeteg karakter az első részből. Hogyan kapta meg például a piros RX-7-est, amit az első részben vezetett? Annyi mindenből meríthetnénk és remélem, hogy fogunk is."

A Halálos iramban 9. tényleg sok újdonságot mutatott a történet szempontjából, a rengeteg családi dráma mellett például feltűnt Jakob Toretto, Dom elidegenedett testvére is. Ezekből kiindulva rengeteg eseménnyel foglalkozhatna egy (vagy több) múltban játszódó spin-off, nem csak az autókra kellene építkezni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti szívesen megnéznétek egy több filmből álló előzménysorozatot, amelyek Dominic Toretto fiatal éveit elevenítenék fel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)