Hirdetés

Így lehet egyetlen, folyamatosan bővülő animációba sűríteni az egész geek világot

|

Már most is csak imádni lehet ezt a projektet, és ki tudja, mivé fejlődhet ki a jövőben.

Hirdetés

Nem mindennapi projektbe botlottunk bele, Floor796 folyamatosan növekvő, bővülő animációja ugyanis már most is egészen elképesztően fest. Az alkotó nem kevesebbet vállalt ugyanis magára, mint hogy összeállítson egy hatalmas, videojátékok, mozifilmek, animék és mémek hőseivel benépesített animációs világot, gyakorlatilag egy óriás, részletes kollázst.

Többek között az Overwatch, a Terminator, a Mortal Kombat, a Pokémon, a Star Wars, az Alien, a South Park, a Harry Potter, a Marvel vagy épp a Disney mesefilmek univerzumai elevenednek meg itt.

Hirdetés

Ide kattintva tudjátok megnézni, jelenleg hogy áll a gigantikus animációs. Érdemes alaposan bezoomolni, tényleg a legapróbb részletes is csodálatosak.

A Floor796 YouTube-csatornára egyébként felkerülnek néha videós formában is azok a folyamatok, melyek a kollázs új szereplőinek megszületéséhez kapcsolódnak, érdemes ezekre is rápillantani.

Ti milyen szereplőkkel bővítenétek ki a projektet? Ötleteiteket a info@floor796.com címre is elküldhetitek, hátha épp ezek lesznek Floor796 világának legújabb lakói.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)