Hirdetés

Így lesz a Trónok harcából italreklám - videó

|

Ezek a csodálatos kínaiak képesek nagyon sokat fáradni azért, hogy az HBO legnépszerűbb sorozatából egy italreklámot készítsenek. Még csak nem is loptak, plagizáltak.

Hirdetés

Egyáltalán nem vagyok meglepve azon, hogy minden eddiginél magasabb nézőszámmal indult el az HBO műsorán a Trónok harca harmadik évadja, tudjuk, értjük, imádjuk. A készítők ráadásul arra is büszkék, hogy őket torrentezik le legtöbben a világon, ez is amolyan dicsőség, ám talán ennél is nagyobb, ha egy kínai italcég ellopja a főcímet egy saját reklámhoz.

Akkor vagy nagy, ha már elkezdenek másolni. Ez most tökéletesen bejött, ugyanis a CCTV műsorán rendszeresen lemegy az alábbi reklám, egy kínai italcég hirdetése:

Nem sima lopásról van szó, saját munka, csodás plágium. A szöveg valami ilyesmi (nyilván nem vagyunk otthon az utalások terén, így nézzétek el az esetlegesen logikátlan felépítést):

Az egyik legnagyobb területen uralkodó kínai dinasztiát kerületekre osztották fel, ez lett a Zheng Guan Shi Dao (A 10 Igaz Út)
[itt a négy név jön, mint a Trónok harca családjai]
Inner Hangu Pass
East of Yellow River
North of Yellow River
Long Mountains

Egy évezreddel később,
még mindig bennünk él
Csakis a Jian Nan.

Nem adminisztrációs okokból.
Hanem mint egy italmárka.

Hát és így ennyi. Sok kínai fórumon is felháborodtak egyébként az eset kapcsán, ostoba lépésnek tartva a Trónok harca koppintását, azt remélve, hogy az HBO majd lépéseket tesz az ügyben. Én inkább azt gondolom, hogy a sorozat készítői ismét örülhetnek, sikerült legendává válniuk. Az egészségükre isznak még Kínában is. Vajon milyen ízű lehet ez a Jian Nan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)