Hirdetés

Így lesz Tizenegy a Vaják húga egy szokatlan Sherlock Holmes filmben

|

Henry Cavill és a Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brown a Netflix új filmjében parádézik együtt, megjött az Enola Holmes trailere.

Hirdetés

Az Enola Holmes a Netflix egyik legjobban várt őszi premierje, amelyben Sir Arthur Conan Doyle legendái keverednek Nancy Springer bestseller könyvsorozatával. A filmben a világ legnagyobb detektívje, Sherlock Holmes és bátyja, Mycroft is komoly szerepet játszanak Henry Cavill és Sam Claflin megformálásában, de a középpontban mégsem ők állnak, hanem a húguk, Enola, akit a Stranger Things sorozat fiatal színésznője, Millie Bobby Brown kelt életre.

Hirdetés

A Jack Thorne (Az igazi csoda, Az Úr sötét anyagai) forgatókönyve alapján, Harry Bradbeer (Fleabag) rendezésében készült film történetében a talpraesett Enola nem kisebb rejtélyt próbál megoldani, mint édesanyjának (Helena Bonham-Carter) eltűnését, azonban eközben beletenyerel egy mindent átszövő összeesküvésbe. Ne hagyjátok ki a Guy Ritchie Sherlock-filmjeinek hangulatára emlékeztető előzetest, amelyben a kis főhősnek még a nézőkhöz is van pár szava:

Az Enola Holmes megjelenése szeptember 23-án várható a Netflixen. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)