Hirdetés

Így már egy fokkal érthetőbb, hogy miért nem jelenik meg a már leforgatott Batgirl

|

Most már tudjuk, hogy miért döntött a Warner az HBO Maxre tervezett Batgirl film elkaszálása mellett.

Hirdetés

Két nappal ezelőtt érkezett a hír, miszerint hiába készült el majdnem teljesen (csak az utómunka volt hátra) a Batgirl film, azt végül mégsem fogja kiadni az HBO Maxra a Warner Bros., és sehova máshol sem láthatjuk. A döntés olyan hirtelen születhetett, hogy a produkcióért felelős rendezők, Adil El Arbi és Bilall Fallah is csak akkor értesültek a döntésről, amikor a nyilvánosság.

Azt tudjuk, hogy a Warnernél komoly karcsúsítást hajtanak végre, aminek például A besúgó is áldozatul esett, eddig azonban nem volt világos, hogy a szinte kész filmet miért kellett visszatenni a fiók legmélyére. A Financial Times úgy tudja, a Warner Bros. Discovery körülbelül 55 milliárd dolláros adóssággal kell, hogy szembenézzen, azaz minden megtakarított centre szükség van. Valószínűleg ezért döntött a Batgirl elkaszálása mellett a vállalat CEO-ja, David Zaslav, aki a Deadline értesülései szerint ezzel körülbelül 20 millió dollárt tud megspórolni.

Hirdetés

Egyébként az 55 milliárd dolláros tartozáshoz képest ez a 20 milliós kiadáscsökkentés nem tűnik soknak, pláne úgy nagyon fájó, ha figyelembe vesszük, hogy egyébként a Batgirl, amiben Michael Keaton, Leslie Grace és Brendan Fraser is feltűnt volna, 90 millió dollárt vett ki a készítők zsebéből. Nem áll jól tehát a Warner Bros. Discovery szénája, a hatalmas adósság miatt pedig okkal feltételezhetjük, hogy a jövőben további rossz hírek fognak érkezni a vállalat produkcióival kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)