Hirdetés

Így néz ki a Cowboy Bebop intrója élőszereplős változatban

|

Az eredeti Cowboy Bebop nyitójelenete egyértelműen minden idők legjobbjai közé tartozik, a Netflix pedig most el is készítette a kicsit újragondolt, élőszereplős verzióját.

Hirdetés

Amikor pár évvel ezelőtt bejelentette a Netflix, hogy élőszereplős sorozatot szeretnének készíteni a Cowboy Bebop alapján, a rajongók érthető módon aggódni kezdtek, elvégre az eredeti 1998-as sorozat az egyik legismertebb alapműnek számít az animék között.

Az adaptáció hamarosan megjelenik, így már időszerű volt, hogy végre megnézhessük egy kicsit mozgás közben is a szereplőket, a Netflix pedig stílusosan az eredeti intró feldolgozását mutatta be először, ami már húsz évvel ezelőtt is tökéletesen megalapozta a történet hangulatát.

Hirdetés

Nagyon nehéz lenne egy az egyben lemásolni az eredeti nyitányt, hiszen az élőszereplőket nagyon nehéz olyan szinten stilizálni, mint ahogyan azt az animációs médium lehetővé teszi, de ettől függetlenül a Netflix megtette, amit lehet és egész jól sikerült kihozni a maximumot a lehetőségekből:

Ez persze azt is jelenti, hogy nem minden jelenet került bele az új verzióba, de a készítők kaptak az alkalmon, hogy bemutassák az újabb szereplőket, illetve pár híres jelenet adaptációját is, mint pl. Spike és Vicious konfrontációját a "The Ballad of Fallen Angels" című epizódból, amely az eredeti sorozat egyik csúcspontja volt.

Egyébként ha szeretnétek összehasonlítani, hogy pontosan mi változott és mi nem, akkor érdemes ezt a videót is megnézni, ahol a két változat egymás mellett párhuzamosan fut:

A Cowboy Bebop élőszereplős változata idén, november 19-én jelenik meg a Netflixen. Ti mennyire várjátok? Hogy tetszik az új nyitány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)