Hirdetés

Így nézett volna ki egy Igazság Ligája film a '90-es években

|

Egy lelkes rajongói csapat most egy kifejezetten igényes előzetest dobott össze a '70-es és '80-as évek DC filmjeinek főszereplőivel.

Hirdetés

Sajnos nem láthattuk a széles vásznon, ahogy a Christopher Reeve által életre hívott Superman valamint a Michael Keaton-féle Batman összeállnak az emberiség érdekében, hogy megalapítsák az Igazság Ligáját. Noha ez a film soha nem készülhet már el, azért néhány tehetséges rajongónak hála egy előzetes erejéig képet kaphatunk arról, milyen lett volna egy ilyen mozi hangulata.

Hirdetés

Az AListProductions nevű YouTube csatorna többnyire képregényes témában készít rajongói videókat, melyekhez az eddig megjelent filmek anyagait használják fel. Most elszakadtak a jelenleg aranykorát élő MCU és DCEU érától és jó pár évtizedet visszautaztak a filmtörténetben, amikor az univerzumépítés még nem igazán volt divat.

A '70-es és '80-as években készült szuperhősfilmek főszereplőit és jeleneteit felhasználva megalkották a Justice League Retro Trailert, melyben a fent említett két szereplőn kívül feltűnik még Lynda Carter Wonder Womanként, John Wesley Shipp Flash képében, valamint Jack Nicholson mint Joker és Gene Hackman Lex Luthor szerepében.

Persze ez a film már biztosan nem valósulhat meg, azonban a DC multiverzumának köszönhetően a régi szereplők közül sokan visszatérhetnek ikonikus szerepükhöz, így például Michael Keaton talán ismét magára ölti a denevér-jelmezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)