Hirdetés

Így nézhet ki Keanu Reeves újra John Constantine bőrében

|

Az esőkabátba bújtatott démonvadász arrogancia szerepét ismét az internet üdvöskéje kaphatja, BossLogic pedig már készített is egy posztert a visszatéréshez.

Hirdetés

Nemrég röppentek fel a pletykák miszerint a Warner Bros. egy újabb Constantine filmet tervez, ráadásul ismét Keanu Reevesszel a főszerepben. A színészt legutóbb 2005-ben láttuk az okkult mágia mesterének szerepében, és bár Constantine azóta is fel-fel bukkan sorozatokban és animációs filmekben, őt többnyire Matt Ryan alakította egy képregényekhez hűebb formában.

Hirdetés

Most úgy tűnik, hogy a Warner a hosszú kabátot inkább Keanura adná ismét, ez pedig megihlette az általunk nagyra tartott művészt, BossLogicot, aki már meg is álmodta nekünk a nagy visszatérést.

"Mindig is szívesen játszottam volna újra Constantine szerepét. Imádom a világot és imádom a karaktert. Nagyon élveztem játszani a szerepet és élni a világban."

- Keanu egy tavalyi interjúban említette, hogy mennyi nem bánna egy Constantine folytatást. Mivel a színész gyakorlatilag az internet kedvenc kabalaállata lett, a Warner biztosan mindent megtesz azért, hogy ez az álom valóra válhasson. Mi nem tiltakozunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)