Hirdetés

Így nézhet majd ki Liam Hemsworth Geraltként

|

Egy grafikus elképzelte, hogyan mutat majd a Henry Cavillt váltó színész a szerepben.

Hirdetés

Tegnap este robbant be a hír, hogy a Netflixen futó Vaják sorozat 4. évadában már nem Henry Cavill alakítja majd a főszereplőt, hanem Liam Hemsworth. A váltásra feltehetően azért volt szükség, mert Cavill újra Superman jelmezébe bújik, és a kettő együtt nem megy, nem tudná összehangolni a forgatások ütemezését.

A nézők egyelőre vegyes érzésekkel fogadták a bejelentést, nem is feltétlenül Hemsworth érkezése miatt, hanem azért, mert a főszereplőt alakító színész (vagy igazából bármely szereplő) leváltása mindig egy megosztó és vészjósló lépés.

Hirdetés

A remekül kidolgozott kamu posztereket és egyéb képeket készítő Fakes Forge már meg is mutatta, milyen lehet majd Hemsworth a szerepben, bár első ránézésre akár azt is hihetnénk, hogy Nessaj van a képen. Tény, hogy jelentős a változás, de valószínűleg a színész morcosabb arcot fog majd vágni a szériában.

A Vaják 3. évada 2023 nyarán érkezik majd a Netflixre, ebben még Henry Cavillt láthatjuk kardozni és morogni. Lesz időnk felkészülni lélekben a búcsúzásra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)