Hirdetés

Így nézheted meg a többiek előtt a Zack Snyder-féle Army of the Dead új előzetesét

|

Nem árt sietned, ha regisztrálni akarsz, és mindenki más előtt meg szeretnéd nézni a holnap érkező Army of the Dead trailert.

Hirdetés

A Netflix úgy érezte, kicsit izgalmasabbá teszi Zack Snyder új filmjének, az Army of the Deadnek a következő előzetesét, ezt a trailert ugyanis első körben csak a kiválasztott kevesek nézhetik meg. 

A film egy olyan zsoldoscsapat kalandját dolgozza fel, akik a zombiapokalipszsis kellős közepén döntenek úgy, hogy kaszinót rabolnak Las Vegasban. Az exkluzív előzetesnézés és az azt követő élő kérdezz-felelek Zack Snyderrel holnap, egészen pontosan április 13-án, 16:30-kor kezdődik el, de ahhoz, hogy részt tudjatok venni rajta, előzetesen regisztrálnotok kell magatokat. 

Hirdetés

Az Army of the Dead május 21-én érkezik meg a Netflixre, főbb szerepekben Dave Bautista, Garret Dillahunt, Ella Purnell, Omari Hardwick, Raul Castillo, Tig Notaro, Theo Rossi és Ana de la Reguera. A regisztrációs linket az alábbi tweetben találjátok meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)