Hirdetés

Így néznének ki a Harry Potter szereplői anime karakterekként

|

Az HBO-nak nagy tervei vannak a Harry Potter szériával, de sajnos az pont nincs köztük, hogy kiadják a jogokat egy anime stúdiónak.

Hirdetés

A közelmúltban a Star Wars: Víziók megmutatta, hogy mire lehetnének képesek az anime műfaj legnagyobbjai. Sajnos ettől függetlenül nagyon ritkák az ehhez hasonló projektek, így például szinte kizárt, hogy belátható időn belül Wizarding World anime érkezzen a Studio TRIGGER vagy a MAPPA műhelyéből.

Az elkeseredett rajongókat persze ez annyira nem hatja meg, és Thanos példáját követik: ha a Warnernek nem áll szándékában kezelni ezt a problémát, akkor majd ők maguk keresnek megoldást.

Hirdetés

Két Reddit-felhasználó (/u/hogwarts_darkness és /u/oceanekovalski) összeszedett egy csokorra való, MI generálta képet, hogy megmutassák, hogyan is nézhetne ki egy Harry Potter anime. Nyilván messze vagyunk a valódi animációs művészet magasságaitól, de gondolatébresztő illusztrációkként elmennek.

Ha animét nem is, azért további Harry Potter tartalmakat kapni fogunk a közeljövőben. Az HBO berendelte az új, sorozatos formátumban érkező adaptációt, így még évekig élvezhetjük majd a varázsvilág otthonos hangulatát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)