Hirdetés

Így néznének ki a könyvek alapján a Trónok harca szereplői egy MI szerint

|

Az Artbreeder mesterséges intelligencia ismét alkotott, ezúttal a Trónok harca főbb karaktereit álmodta meg.

Hirdetés

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy egy MI megrajzolta a Harry Potter szereplőit a könyvleírások alapján (és szegény Ronnal elég csúnyán elbánt), most pedig egy hasonló projektet tudunk nektek mutatni. Ismételten az Artbreeder nevezetű mesterséges intelligenciáról van szó, ebbe táplálta be egy MsBananaAnna néven futó felhasználó George R. R. Martin A tűz és jég dala című regényciklusának karakterleírásait. 

Az MI pedig tette a dolgát, a rendelkezésére álló infók alapján összerakta, nagyjából hogy kéne kinézniük a szereplőknek, ha teljesen hűek maradnánk az eredeti könyvekhez.

Hirdetés

És bizony az a harci helyzet, hogy nem mindenki néz ki pontosan úgy, mint ahogy az HBO-féle Trónok harca sorozat színészei. Mindenki döntse el maga, ez pozitívum vagy épp negatívum-e. Az alábbi galériában megtaláljátok az MI által gyártott portrékat, mellettük pedig minden esetben az adott karaktert alakító színészt vagy színésznőt is - ezeket a kombókat a Leet csapata pattintotta össze.

Mely film vagy sorozat szereplőit néznétek még meg hasonló összehasonlításban?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)