Hirdetés

Így néznének ki napjaink hírességei klasszikus festményeken

|

Egy francia művész kreatívan ötvözte a régmúlt és napjaink stílusjegyeit.

Hirdetés

Igazán különleges, egyedi stílusban alkot egy francia művész, Kyès, akit a klasszikus korok festményei inspirálnak. Digitális alkotásaiban arra törekszik, hogy napjaink hírességeit, zenészeket, színészeket és celebeket ábrázoljon úgy, hogy őket talán néhány évtizeddel ezelőtt festették volna meg portrékon.

Több fotón is felfedezhetőek érdekes elemek, amik az adott híresség egy-egy művére, filmszerepére utalnak. Kyès egyébként megbízásra is készít ilyen műveket, több zenész is felkérte már albumborítók készítésére.

Hirdetés

Az alábbi galériában összegyűjtöttünk több kiemelkedő alkotását, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek az Instagram oldalán. Felbukkan a hagyományos kard helyett fénykarddal pózoló Mark Hamill, jellegzetes fintorával az alkotó felé forduló Ice Cube, és a szerzetesként ábrázolt Eminem is. Jimi Hendrix ruházata pedig nem is áll messze a gitárlegenda egyedi stílusától, viszont kedvenc hangszere helyett hegedű került a kezébe.

Ha tetszenek Kyès alkotásai, ne felejtsétek megnézni Instagram oldalát, ahol több száz munkáját osztotta már meg. Nektek melyik a kedvenc portrétok?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)