Hirdetés

Így reagált Chris Evans Amerika Kapitányként való visszatérésének hírére

|

Bizony, Chris Evans is olvasta a híreket - a kérdés inkább az, hogy ő is csak most értesült-e róluk először.

Hirdetés

Aki nem tudná, a Marvel Moziverzum alkotói és hősei híresen rosszul hazudnak néha. Elég csak visszatekinteni She-Hulk castingjára, pontosabban Tatiana Maslanyra, akiről miután cikkezni kezdtek, hogy ő öltheti magára Bruce Banner unokatestvérének szerepét a róla szóló Disney+-sorozatban, még Mark Ruffalo gratulációja ellenére is tagadta, hogy ez így lenne - mígnem decemberben maga az MCU ura, Kevin Feige tényleg meg nem erősítette a színésznő csatlakozását.

Biztosan sokan egy hasonló forgatókönyvért szurkolnak most Chris Evans friss tweetjei láttán, aki olybá tűnik, mindössze úgy reagálta le saját, Amerika Kapitányként való lehetséges visszatérésének hírét:

"Ez nekem új."

Hirdetés

Később hozzátette: nagyon tetszik neki a fenti posztjára érkezett gifek (egyet mi is beszúrtunk a cikkbe, nagyjából lefedi az összesnek a szintjét).

Evansről csütörtökön röppent fel a pletyka, hogy mégis visszatérhet a karakterhez, akár több MCU-projektben is, igaz, állítólag már nem önálló filmben. Pedig a Bosszúállók: Végjáték lezárásában úgy tűnt, hogy végképp maga mögött hagyta Kapi pajzsát, sőt, a színész már 2018 óta arra utalgat és azt szajkózza, hogy ő bizony visszavonult a szereptől.

Szerintetek mindenképp vissza kell hozni Evans Amerika Kapitányát az MCU-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)