Hirdetés

Így szívatja Schwarzenegger a rajongóit, Terminátorként

|

Ez a videó után nagyon nehéz lesz nem szeretni Arnold Schwarzeneggert és a Terminatort. Mondjuk egyébként is az.

Hirdetés

Nem tudom, hogy erről a videóról miért csak most értesítünk titeket, már napok óta fent van a neten. Elnézést.

Arnold Schwarzenegger egy fantasztikus figura. Erre már az életútja is elég bizonyíték lenne, de közben olyan végtelenül kreatív és kormányzótól meglehetősen szokatlan projektekben is részt vesz, amik miatt talán nem is lehet nem szeretni. A mi Terminátorunk most teljes maszkban vegyült el az emberek között, szórakozott a cosplayerekkel és a Madame Tussauds múzeumba viaszbábúnak álcázva magát ijesztgette a rajongóit. A Terminator: Genisys premierjének promózása mellett természetesen az akció főleg az adománygyűjtésről szólt, amivel még egy jegyet is lehet nyerni a film amerikai bemutatójára. Azért nem lehet rossz Arnold mellett nézni az új Terminator-filmet, de ha lehet választani, azért én inkább a Terminator 2-re ülnék be vele.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)