Hirdetés

Így találkozik a Vissza a jövőbe és a Transformers világa

|

Különleges képregénnyel ünnepli a Vissza jövőbe 35. évfordulóját az IDW kiadó, és még egy új akciófigura is készül.

Hirdetés

Már 35 éve, hogy megjelent a klasszikus Vissza a jövőbe trilógia első része, és ennek alkalmából a franchise képregényes jogait birtokló IDW Publishing egy különleges új szériával, valamint egy látványos DeLorean Transformerrel készül.

Hirdetés

Az új képregényes történetben összefűzik Marty McFly és Dr. Brown sztoriját a Decepticonok inváziójával, az időgépként működő DeLorean pedig a Gigawatt nevű Autobotként fog szerepelni. Egy Gigawatt játékfigura is készül a Hasbro jóvoltából, amely csak korlátozott számban lesz elérhető válogatott viszonteladóknál. Stílusosan a film megjelenési évére utalva összesen 1985 darabot gyártanak belőle, emiatt szinte biztosan a gyűjtők célkeresztjébe kerül.

A Transformers/Back to the Future sorozat első füzete idén október 1-jén fog megjelenni. Nektek hogy tetszik az évfordulót ünneplő crossover ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)