Hirdetés

Így tér vissza Buffy, a vámpírok réme

|

Jövőre lesz 25 éve, hogy bemutatkozott a sorozat első része, az évforduló alkalmából pedig visszatér Buffy, csak a formátum változik egy kicsit.

Hirdetés

1997. március 10-én sugározták a Buffy, a vámpírok réme első részét. A sorozat egészen 2003-ig futott, ez idő alatt pedig Emmy és Golden Globe-díjra is jelölték. A sorozatban megismerhetjük Buffy Summerst, aki vámpírokkal, démonokkal és egyéb más sötét teremtményekkel veszi fel a harcot, hét szezonon keresztül.

Nem túl bonyolult matekkal kijön, hogy 2022. március 10-én lesz 25 éve, hogy adásba került az első rész, az évforduló alkalmából pedig visszatér Buffy, azonban lesz egy apró csavar.

Hirdetés

A BOOM! Studios jelentette be, hogy érkezik a Buffy the Vampire Slayer 25th Anniversary Special, ami egy több történetet tömörítő képregény lesz, természetesen Buffy Summers-szel a középpontban.

A kiadó leírása szerint az évfordulós kötet megválaszol majd több kérdést az eredeti sztorival kapcsolatban, miközben felvezetőként is szolgál a jövőben érkező teljesen új történeteknek a Buffyverse-ben, amit Sarah Gailey ír, az ábrázolásért pedig Carlos Olivares felel majd.

Ti követtétek Buffy kalandjait? Örültök a visszatérésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)