Hirdetés

Így térhet vissza Hayden Christensen az Ahsoka sorozatban

|

Több lehetséges magyarázat is van rá, miért látjuk viszont az Anakin Skywalkert alakító színészt egy olyan sztoriban, ami évekkel a karaktere halála után játszódik.

Hirdetés

Arról már korábban értesültünk, hogy az előzmény-trilógiában Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensen visszatér régi szerepéhez, és a sok kritika ellenében javíthat az ifjú jedi megformálását illetően a Disney+-ra érkező Obi-Wan Kenobi sorozatban. Arról viszont csak nemrég reppentek fel sajtóhírek - hivatalos bejelentés még nem volt -, hogy az Anakin tanítványát a középpontba helyező Ahsoka szériában is szerepet kaphat. Ez viszont évekkel az A Jedi visszatér után játszódik - mégis mit keres benne a már rég halott karakter?

Hirdetés

Egyfelől logikus megoldás lenne, hogy Ahsoka Tano és Anakin Skywalker korábbi kapcsolatáról lássunk flashbackeket. Ebből a Star Wars animációs sorozatokban, az A klónok háborújában és a Lázadókban is láttunk több sztoriszálat, az utóbbiban pedig szembe is szállt az egykori mester és tanítvány. Ahsoka viszont azóta már élő szereplőként is feltűnt, a The Mandalorian második évadában Rosario Dawson alakította, és az ő főszereplésével érkezik a bővített széria is.

Hayden Christensen szerepeltetése viszont nemcsak a két karakter közötti kapcsolat vagy az Obi-Wan sorozatban vállalt szerepe miatt logikus, hanem egy, az eredeti trilógiát érintő változtatás miatt is. Ahogy az sokaknak ismert, a Star Wars VI végén Anakin Skywalker erő-szelleme megjelenik Yodaáé és Obi-Wané mellett, azt szimbolizálva, hogy az egykori sith jóvátette bűneit. Ebben a jelenetben eredetileg Sebastian Shaw alakította a jedit, ám miután Christensen kapta a szerepet az előzmény-trilógiában, egy későbbi, felújított változatban ő került be ugyanebbe a jelenetbe.

Így nem elképzelhetetlen, hogy a sorozat jelenében, az Erőn keresztül szól majd egykori mestere Ahsoka Tanóhoz, ami egy kifejezetten érdekes sztoriszál lehet. Ugyanis tanítójuk szelleme eddig általában akkor jelent meg a jedik számára, amikor útmutatásra volt szükségük, ám könnyen elképzelhető, hogy Ahsoka ezt nem akarja majd elfogadni a sötét oldalt is megjárt Anakintól.

Ti mit gondoltok, milyen lesz majd Anakin és Ahsoka kapcsolata a sorozatban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)